KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Kocasinan İlkokulu

Kocasinan İlkokulu

Kocasinan Mahallesi Çakmak Sokak Lüleburgaz/ KIRKLARELİ
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda, Kocasinan İlköğretim Okulunda, teknolojiden hem de sosyal açıdan etkin şekilde faydalanılabilen, bilgi çağının gereklerini yerine getirebilen, dünya ülkeleriyle eşdeğer kurumlarda bilgi ve teknolojide rekabet edebilir duruma gelebilen, tüm öğrenci ve çalışanlarının teknolojiden faydalanmasını sağlayan, bilgiye istedikleri an ulaşmalarını sağlayacak ve bu konuda kendini sürekli yenileyen, gelişmeleri takip eden kaliteli seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; Türkçe’yi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir. Çevrede tercih edilen okullar arasında yer alan okulumuzda, gelişen, değişen programlara açık, kendini yenileyen, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, “eğitim teknolojilerinden en üst düzeyde faydalanması hedef alan”, beceri ve başarı düzeyi yüksek, çağdaş insan olmanın onurunu taşıyan, mesleki dayanışma içinde, paylaşmayı bilen, başarılı kadromuz ve çağdaş eğitim yöntemi yaklaşımlarını uygulayan idari kadromuz ile “Çağdaş Okul” modelimiz temel dinamiğimizi oluşturmaktadır.
İlçe Merkezinde
e-twinning 2023´e elele projesi yürütülmektedir.